Screen Shot 2016-11-17 at 14.49.17.png
 
 
 

Rynket hud

Aldring af huden er uundgåeligt og skyldes solskader, at vævet mister sin elasticitet og at strukturen forringes.

Særligt solen bidrager negativt, men også rygning, livsstil, søvn, ændringer i hormonsystemet og for lave naturlige doser af a vitamin i huden er store synder.

For at modvirke rynker og aldring er det vigtigt at forstå hvordan hudcellerne fungerer og arbejder. For at holden huden smuk igennem hele livet er det vigtigt med høje doser af A vitamin, peptider, antioxidanter, facial needling, selvmassage og forståelse for hvad der påvirker din hud i den rigtige retning.


hvordan hjælper hudkonsultation dig?

For nye kunder som ønsker at arbejde aktivt med rynkereducering er der mange steder at starte. Vores signaturbehandling FLT er en fantastisk effektiv behandling, men for at bevare hudens elasticitet livet igennem kræver det en vedvarende indsats. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at tage en Hudkonsultation og bygge et personligt behandlingsforløb derfra. 

Du får: 

  • 55 minutters konsultation med Line Friis
  • Scaninng og analyse af din hud med Reveal Imager

  • Planlægning af skræddersyet behandlingsforløb

  • Komplet hudplejeprogram med vejledning til både produkter, massageteknikker og meget mere.

  • Anbefalinger til kost og træning 

 

Uanset om du efter konsultationen vælger at starte et behandlingsforløb hos os eller blot ønsker ekspertrådgivning, anbefaler vi alle nye kunder med moden hud at begynde deres behandling med en Hudkonsultation. 
 

En konsultation varer 55 minutter og koster 1.395 kroner.