Dare to Care
Cart 0

Hudkonsultation

Hos Dare to Care ved vi fra erfaring, at din huds sundhed er en reflektion af en lang række af faktorer. Kost, genetik, hygiejne, mentalt overskud og stress har allesammen en effekt på din huds udseende. Og vi har lært, at der sjældent er én ting, der kan "kurere" hudproblemer. 

For at imødekomme efterspørgslen på seriøs, faglig rådgivning tilbyder Line Friis personlige Hudkonsultationer hos Dare to Care. 

Samtale_udenfor_neutral.jpg

Du får:

  • 55 minutters personlig konsultation med Line Friis
  • Scanning af din hud med Reveal Imager

  • Tilbundsgående analyse af din hudtilstand

  • Komplet hudplejeprogram med vejledning til både produkter, massageteknikker og meget mere

  • Anbefaling til kost og træning

  • Planlægning af skræddersyet behandlingsforløb

 


Hudpleje med resultater

For mange er vejen til sund hud en jungle - dyre hudplejeprodukter uden effekt, stærke bivirkninger og symptombehandling. Men med en komplet holistisk tilgang - og en god portion viljestyrke - har vi set fantastiske resultater hos vores kunder.


hudkonsultation.jpg

Nanna, 31 år, København:

Da jeg begyndte hos Line var jeg plaget af en hud, der var helt spændt af tørhed, samtidig med at den fedtede. Den var træt og manglede energi. Desuden var mine kinder konstant røde. Huden trængte til ro og ikke mindst til, at komme under behandling af et par kyndige hænder. Og det kom den i den grad hos Line! Med hjælp fra gode produkter, simple rutiner, kosttilskud og ikke mindst en god portion tålmodighed, har jeg endelig fået det bedste ud af min hud.  

At få behandling hos Line er ren terapi for min hud og mit sind. Hver gang jeg rejser mig fra briksen, føler jeg mig som et nyt menneske. Line har en helt unik empati, omsorg og forståelse for huden og kroppens mekanismer. Nu knap to år senere har min hud aldrig været flottere. Den er endelig kommet i balance og den stråler af energi. Line har udrettet mirakler og er nu blevet min månedlige nødvendighed. 

 

Skræddersyede forløb

Efter din Hudkonsultation, anbefaler vi at starte på et af vores skræddersyede forløb. Med et forløb får du behandlinger hver 3. uge, så vi løbende kan evaluere din huds udvikling og tilpasse dit program, samtidig med at du får rabat på dine behandlinger.


hudkonsultaiton_forløb2.jpg

 

Start i dag

For kunder med specifikke problemer er Hudkonsultation første skridt i den rigtige retning. Men uanset om du efter konsultationen vælger at starte et behandlingsforløb hos os eller blot ønsker at få en grundig holistisk rådgivning med fokus på alle dele af din huds sundhed, anbefaler vi alle nye kunder med specifikke eller svære hudproblemer at begynde deres behandling med en Hudkonsultation.

 
 

Kan du ikke finde en tid der passer dig?

Skriv til os via mail så ringer vi dig op