Dare to Care
Cart 0
Dare to Care
Holistisk skønhedsklinik af Line Friis

Ny aromatisk kropsmassage

Herbal Aroma Massage

Line og Najath har sammensat en helende, afslappende kropsmassage med varme økologiske urtestempler, som er ideel til smertelindring, stive muskler, ømme led og migræner.


Screen Shot 2018-04-20 at 11.40.44.png

Traditionen med urtestempler går næsten 5000 år tilbage. Dengang brugte man urtestempler som den ultimative healing af kroppen og sindet. Planterne fungerede som medicin og deres virkning er blevet overleveret fra generation til generation. Najath laver vores egne urtestempler med nøje udvalgte terapeutiske økologiske urter, som er kraftfulde og healende. Disse urter presser hun i et økologisk bomuldskompres og damper dem bagefter i en speciallavet koger, som sikrer at urtestemplerne når den helt perfekte temperatur og fugtighed.

Stemplerne bruges i Najaths helt egen unikke behandling, hvor de bliver trykket blidt ned i musklerne i cirkulære og rullende bevægelser som følger kroppens lymfesystem og energibaner. 

Det varme urtestempel er ideelt til smertelindring, stive, ømme muskler og led, kroniske rygproblemer, gigt og sågår hudproblemer, migræner eller kroniske stress eller angst. Den særlige blanding af traditionelle thailandske urter har en afslappende, styrkende effekt på krop og sind, som lindrer ømme og overarbejdede muskler, mens det giver din krop et fortjent boost af energi. Når du træder ind i behandler rummet vil du straks kunne dufte og mærke urternes beroligende virkning og du vil inden længe få følelsen af at du ligger på en briks i et langt mere eksotisk land. 

Du får:

  • Blød afrensning af fødder
  • Akupressur punktstimulering  af kroppen
  • Herbal steam ball-massage af hele kroppen
  • Fuld kropsmassage med varm økologisk og aromatisk olie
  • Afslappende ansigts- og hovedbundsmassage
  • Blid opvågning af kroppen og hvile

Pris

Kropsmassagen varer 70 minutter og koster 1095 kroner.

 

 
Book nu