Dare to Care
Cart 0
Dare to Care
Holistisk skønhedsklinik af Line Friis

Ny kropsbehandling

Body Mind Therapy

For første gang hos Dare to Care tilbyder Eva en unik, dybdegående kropsbehandling, som frigør fysiske spændinger og psykiske blokeringer, og giver dig velvære, lettelse og afslapning.


Body Mind Therapy er en ny holistisk massageform og behandling hos Dare to Care, som kombinerer akupressur, zoneterapi, afspænding af muskler og åndedrætsteknikker. Mange af vores kunder oplever en en enormt stor forløsning efter behandlinger med kropsterapi, fordi den helt særlige kombination af massageteknikker skaber forandringer på en række forskellige områder. Hvis du lider af stress, smerter, problemer med ryg og nakke eller fordøjelsesproblemer, kan vi virkeligt anbefale Evas Body Mind Therapy.

Eva er en af vores mest erfarne behandlere med et helt særligt fokus på kropsterapi og hormonelle ubalancer. I Evas kropsbehandlinger trækker hun på alle hendes redskaber og kompetencer fra kropsterapi og hormonterapeut-uddannelsen, og det kan virkeligt mærkes i hendes nye behandling.

Pris

Body Mind Therapy varer 55 minutter og koster 850 kroner. Hvis man ønsker en afsluttende ansigtsmassage, har Eva skræddersyet en 15 minutters massage, som koster 195 kroner.

 
Book nu