Dare to Care
0

Ansigtsbehandlinger

Skræddersyet

Vores skræddersyede behandlinger er skabt til at være en fast del af din regelmæssige hudpleje. Hver behandling tilpasses dine behov og ønsker.

Signatur

Med vores prisvindende signaturbehandlinger får du en eksklusiv oplevelse, som du ikke finder andre steder. Perfekt, hvis du har brug for noget særligt.

Introduktion

Vores introduktions-behandling er udviklet specielt til nye kunder, som ønsker en seriøs, faglig vejledning sammen med deres første ansigtsbehandling.


 

Voks

Vi tilbyder både hårfjerning med almindelig voks og eller den mere skånsomme sugaring, som egner sig bedre til sensitiv hud.

 

Body Mind Therapy

Body Mind Therapy er en dybdegående kropsbehandling, som giver dig velvære, lettelse og afslapning.

 

Skræddersyet behandling

Vores skræddersyede behandlinger er skabt til at være en fast del af en regelmæssige hudpleje. Hver behandling tilpasses dine behov og ønsker af vores dygtige behandlere. Du skal blot vælge længden af din behandling, så klarer vi resten.


DareToCare4.jpg

Basis - 55 minutter

En koncentreret ansigtsbehandling, som giver din hud alle de nødvendige ting, som en sund hudplejerutine kræver.

Basis-behandlingen er egnet til alle, som har en normal hud, der blot ønsker en hurtig behandling eller som kommer fast i klinikken. 

Du får: 

 • Afrensning
 • Hudbestemt peeling
 • Dybderens eller ansigtsmassage
 • Maske og afsluttende cremerPris

850 kroner

Klassisk - 70 minutter

Vores klassiske ansigtsbehandling, hvor der er mere tid til at arbejde med specifikke hudproblemer. 

Vores 70-minutters behandling er egnet til forløb eller dig, som oplever specifikke problemer med din hud.

Du får: 

 • Afrensning
 • Hudbestemt peeling
 • Dybderens
 • Ansigtsmassage
 • Maske og afsluttende cremer


Pris

1050 kroner

Luksus - 90 minutter

I luksus-behandlingen får du den komplette holistiske oplevelse med ekstra tid til at komme i dybden.

Vores luksusbehandling er udviklet til dig, som ønsker total selvforkælelse - med masser af tid til at fokusere på lige det, du har brug for.

Du får:

 • Afrensning
 • Hudbestemt peeling
 • Grundig dybderens
 • Ansigtsmassage
 • Maske og afsluttende cremer
   

Pris

1200 kroner

 

 

Signatur-behandlinger

Vores prisvindende signaturbehandlinger kombinerer de nyeste holistiske teknikker med komplet luksus. Vi garanterer dig en eksklusiv oplevelse, som du ikke finder andre steder.


DareToCare13.jpg

Acai Organic Facial Care

Line vandt i 2014 prisen for årets skønhedsbehandling ved Danish Beauty Awards med Acai Organic Facial Care.

"Care" er nøgleordet når du forkæles med 90 minutters ren ansigtsmassage, udviklet specielt til Rudolph Care. 

Acai Organic Facial Care mikser zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage for at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen.


Pris

90 minutter til 1250 kroner

Årstidens behandling   

Årstidens behanding er Dare to Cares eksklusive tilbud, som vi skræddersyer til hver sæson. Om sommeren laver vi en sval, kølende behandling; Om vinteren varm og nærende.

Vores sommerbehandling forkæler både ansigt, bryst, hænder og fødder og er den perfekte forberedelse til vores elskede sommersol. Med Natural Summer Beauty får du en komplet ansigtsbehandling med dybderens, behandling af decolleté og fødder. 

 

Pris

75 minutter til 850 kroner

Facial Lifting Therapy   

Drop fillers, botox og gå den naturlige vej med denne rynkereducerende behandling.

I FLT arbejdes med alt fra nåle, ultralyd, japanske metoder til særlige bindevævsteknikker. Du får desuden et særligt massageprogram med hjem.

Facial Lifting Therapy egner sig til alle, som ønsker at forebygge eller reducere rynker igennem holistiske metoder og vi anbefaler især denne behandling i forløb.
 

Pris

55 minutter til 1050 kroner

 

 

Ny sommerbehandling

Natural Summer Beauty

Så kom sommeren endelig og det kalder selvfølgelig på en ny årstidsbehandling. Natural Summer Beauty er den perfekte behandling til at forberede dig til vores elskede sommersol.


Sommerbehandling_3.jpg

Vi starter ansigtsbehandlingen med en blødgørende enzympeeling fyldt med probiotika, som opbygger hudens barriere og efterlader den blød og glat. Efter en grundig dybderens masserer vi glød og vitalitet frem i huden med vævsopstrammende cuppingmassage. Massagen bliver udført i 98% ren aloe vera og A, C og E-vitamin olie. Når huden er helt boostet med fugt får den lige en ekstra omgang fugt med vores opbyggende Beauty Sleep Mask. 

En ting mange glemmer at pleje og behandle er brystet (kaldet decolleté). Det er særligt uheldigt om sommeren, da huden her er lige så fin og sart som ansigtshuden og derfor let bliver rynket. Derfor har vi med Natural Summer Beauty ekstra fokus på bryst og hals, så vi undgår at huden bliver medtaget, rød og rynket af solen. Hele området bliver sørget godt for så du vil kunne se og mærke en forskel bagefter. 

Mens du blunder, giver vi også dine fødder en god omgang kærlighed. Fødderne bliver vasket og peelet til de er silkebløde og kriblende. Bagefter får de en spirulina-indpakning og til slut plejer vi med ekstra fugt og dybe afspændende tryk. 

Vi anbefaler, at man får dybderens 2-3 dage før man tager på solferie og gerne en uge efter man er kommet hjem. Det sikrer dig en smuk, sund sommerhud. På den måde beholder du den finere struktur i huden og din sommerkulør holder længere.

 

Pris

Du kan booke Natural Summer Beauty fra 1. juni og frem til 1. september. Behandlingen varer 75 minutter og koster 850 kroner (normalpris 1050,-). Vores sommerbehandling er lavet så selv de mest sensitive hudtyper kan tåle den.

 

Vores kropsbehandling

Body Mind Therapy

For første gang hos Dare to Care tilbyder Eva en unik, dybdegående kropsbehandling, som frigør fysiske spændinger og psykiske blokeringer, og giver dig velvære, lettelse og afslapning.


Body Mind Therapy er en ny holistisk massageform og behandling hos Dare to Care, som kombinerer akupressur, zoneterapi, afspænding af muskler og åndedrætsteknikker. Mange af vores kunder oplever en en enormt stor forløsning efter behandlinger med kropsterapi, fordi den helt særlige kombination af massageteknikker skaber forandringer på en række forskellige områder. Hvis du lider af stress, smerter, problemer med ryg og nakke eller fordøjelsesproblemer, kan vi virkeligt anbefale Evas Body Mind Therapy.

Eva er en af vores mest erfarne behandler med et helt særligt fokus på kropsterapi og hormonelle ubalancer. I Evas kropsbehandlinger trækker hun på alle hendes redskaber og kompetencer fra kropsterapi og hormonterapeut-uddannelsen, og det kan virkeligt mærkes i hendes nye behandling.

Pris

Body Mind Therapy varer 55 minutter og koster 750,- kroner indtil 1. Maj (herefter 850 kroner). Hvis man ønsker en afsluttende ansigtsmassage, har Eva skræddersyet en 15 minutters massage, som koster 195 kroner.

 

Introduktions-behandling

Hvis det er dit første besøg hos Dare to Care eller du er usikker på, hvilken behandling er helt rigtig for dig, så anbefaler vi vores introduktionspakke. 


DareToCare4.jpg
 • 30 minutters samtale med din behandler- inklusiv scanning og analyse.
 • 55 minutters skræddersyet ansigtsbehandling
 • Vejledning til produkter, massageteknikker m.m.
 • Anbefalinger til kost og træning

Først laver din behandler en scanning og analyse af din hud. På den måde kan vi sikre os, at behandlingen er helt rigtig for dig, og at du får de resultater, du ønsker. Så lægger vi sammen en plan for din behandling, og du får vejledninger til hudpleje, kost, og anbefalinger til produkter som passer til din hudtype og behov. Til slut får du vores skræddersyede 55-minutters ansigtsbehandling.

Hvis du oplever svære problemer med din hud, såsom akne eller rosacea, anbefaler vi at du istedet reserverer tid til en personlig Hudkonsultation med Line. Du kan læse mere om Hudkonsultationer her.

Pris

1075 kroner - 90 minutter

 

Voks

Som noget helt nyt tilbyder vi hårfjerning med voks hos Dare to Care. Du kan vælge imellem almindelig voks eller vores mere skånsomme sugaring, som egner sig bedre til sensitiv hud. 


DareToCare13.jpg
 

Sugaring

Voks med sukker. Sugaring er typisk mere skånsomt, og vi anbefaler den til alle vores kunder med sensitiv hud.

Brazilian - Ny kunde (Eller første gang i 8 uger)

500 kroner

Brazilian - Fast kunde

425 kroner

Bikini

275 kroner

Axil

175 kroner

Almindelig voks 

Vores typiske voks-behandling med almindelig voks som enten brazilian, bikini eller axil. 

Brazilian - Ny kunde (Eller første gang i 8 uger)

425 kroner

Brazilian - Fast kunde

375 kroner

Bikini

225 kroner

Axil

150 kroner

 
 

 

Booking

Alle bookinger foretages i vores booking-system, Hairtools. Her kan du også vælge at tilpasse din behandling med en lang række af vores lækre tillægsydelser, som du kan læse mere om herunder. 


f05d5e-a7cbcc-e7ecef-272932-d8a47f.png

Tillægsydelser