Dare to Care
0

Ansigtsbehandlinger

Skræddersyet

Vores skræddersyede behandlinger er skabt til at være en fast del af din regelmæssige hudpleje. Hver behandling tilpasses dine behov og ønsker.

Signatur

Med vores prisvindende signaturbehandlinger får du en eksklusiv oplevelse, som du ikke finder andre steder. Perfekt, hvis du har brug for noget særligt.

Introduktion

Vores introduktions-behandling er udviklet specielt til nye kunder, som ønsker en seriøs, faglig vejledning sammen med deres første ansigtsbehandling.


 

Voks

Vi tilbyder både hårfjerning med almindelig voks og eller den mere skånsomme sugaring, som egner sig bedre til sensitiv hud.

 

Body Mind Therapy

Body Mind Therapy er en dybdegående kropsbehandling, som giver dig velvære, lettelse og afslapning.

 

Skræddersyet behandling

Vores skræddersyede behandlinger er skabt til at være en fast del af en regelmæssige hudpleje. Hver behandling tilpasses dine behov og ønsker af vores dygtige behandlere. Du skal blot vælge længden af din behandling, så klarer vi resten.


DareToCare4.jpg

Basis - 55 minutter

En koncentreret ansigtsbehandling, som giver din hud alle de nødvendige ting, som en sund hudplejerutine kræver.

Basis-behandlingen er egnet til alle, som har en normal hud, der blot ønsker en hurtig behandling eller som kommer fast i klinikken. 

Du får: 

 • Afrensning
 • Hudbestemt peeling
 • Dybderens eller ansigtsmassage
 • Maske og afsluttende cremerPris

850 kroner

Klassisk - 70 minutter

Vores klassiske ansigtsbehandling, hvor der er mere tid til at arbejde med specifikke hudproblemer. 

Vores 70-minutters behandling er egnet til forløb eller dig, som oplever specifikke problemer med din hud.

Du får: 

 • Afrensning
 • Hudbestemt peeling
 • Dybderens
 • Ansigtsmassage
 • Maske og afsluttende cremer


Pris

1050 kroner

Luksus - 90 minutter

I luksus-behandlingen får du den komplette holistiske oplevelse med ekstra tid til at komme i dybden.

Vores luksusbehandling er udviklet til dig, som ønsker total selvforkælelse - med masser af tid til at fokusere på lige det, du har brug for.

Du får:

 • Afrensning
 • Hudbestemt peeling
 • Grundig dybderens
 • Ansigtsmassage
 • Maske og afsluttende cremer
   

Pris

1200 kroner

 

 

Signatur-behandlinger

Vores prisvindende signaturbehandlinger kombinerer de nyeste holistiske teknikker med komplet luksus. Vi garanterer dig en eksklusiv oplevelse, som du ikke finder andre steder.


DareToCare13.jpg

Acai Organic Facial Care

Line vandt i 2014 prisen for årets skønhedsbehandling ved Danish Beauty Awards med Acai Organic Facial Care.

"Care" er nøgleordet når du forkæles med 90 minutters ren ansigtsmassage, udviklet specielt til Rudolph Care. 

Acai Organic Facial Care mikser zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage for at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen.


Pris

90 minutter til 1250 kroner

Årstidens behandling   

Årstidens behanding er Dare to Cares eksklusive tilbud, som vi skræddersyer til hver sæson. Om sommeren laver vi en sval, kølende behandling; Om vinteren varm og nærende.

Vores efterårsbehandling er en nærende, varm efterårsbehandling baseret på ayurvedriske principper, som har til formål at balancere vejrets påvirkning af huden, booste hudens naturlige regeneration og tilføje fugt, næring og varme. 

 

Pris

60 minutter til 795 kroner

Facial Lifting Therapy   

Drop fillers, botox og gå den naturlige vej med denne rynkereducerende behandling.

I FLT arbejdes med alt fra nåle, ultralyd, japanske metoder til særlige bindevævsteknikker. Du får desuden et særligt massageprogram med hjem.

Facial Lifting Therapy egner sig til alle, som ønsker at forebygge eller reducere rynker igennem holistiske metoder og vi anbefaler især denne behandling i forløb.
 

Pris

55 minutter til 1050 kroner

 

 

Ny efterårsbehandling

Ayurvedic Autumn Facial

Kornelia har skabt en smuk ayurvedisk efterårsbehandling, som skaber balance og booster hudens naturlige regeneration, mens den tilføjer fugt, næring og varme - en sjælevarmende behandling!


4.jpg

Indenfor Ayurveda er efteråret en årstid, hvor luften og rummets kraft er mest dominerende. Det er samtidigt et tidspunkt hvor vi trækker os tilbage og giver plads til reflektion og selvkærlighed.

Efterårets påvirkning på huden gør, at kulden og blæsten i vejret gør at vores hud kan føles tør, skælende og stram, ligesom bladene på træerne. 

Samtidigt har sommeren udsat vores hud for solens stråler. Det har efterlader tit en ujævn hudtone med pigmentpletter og en hud, som kan være tør og grov.

Kornelia har skabt en nærende, varm efterårsbehandling baseret på ayurvedriske principper, som har til formål at balancere vejrets påvirkning af huden og reparere de skader, der måtte være opstået. Behandlingen skaber balance og booster hudens naturlige regeneration og tilføjer fugt, næring og varme. Ayurvedic Autumn Facial kan anbefales til alle hudtyper.

Sådan foregår behandlingen

Behandling starter med at huden får en dejlig afrensende massage med varm jojoba olie.

Efterfølgende arbejder vi med frugtsyre for at jævne hudens tone og glatte den ud. En ekstra omgang med en fugtgivende lermaske trækker porerne sammen og renser huden i dybden.

Bagefter pakker vi ansigtet ind en kølende facewrap maske mens vi giver dig en grundig massage af din nakke og hovedbund.

For at nå dybere ned i afslapningen, får du en helt særligt afstressende, ultrablød fjermassage med retinol eller hyaluronsyre, som efterlader din hud som silke og virker kraftigt reducerende på rødme.

Til at slutte efterårsbehandlingen af, plejer vi dine hænder ved at scrubbe dem med en blid detox-peeling og pakker dem ind i varmt sheasmør blandet med vitamin A, C & E-olie for at gøre dem bløde og lækre.

Pris

Efterårsbehandlingen koster 795 kroner for 60 minutter ( Normalpris: 950 kroner). Der indgår ikke dybderens i behandlingen, men den kan reserveres som et tillæg.

 

Vores kropsbehandling

Body Mind Therapy

For første gang hos Dare to Care tilbyder Eva en unik, dybdegående kropsbehandling, som frigør fysiske spændinger og psykiske blokeringer, og giver dig velvære, lettelse og afslapning.


Body Mind Therapy er en ny holistisk massageform og behandling hos Dare to Care, som kombinerer akupressur, zoneterapi, afspænding af muskler og åndedrætsteknikker. Mange af vores kunder oplever en en enormt stor forløsning efter behandlinger med kropsterapi, fordi den helt særlige kombination af massageteknikker skaber forandringer på en række forskellige områder. Hvis du lider af stress, smerter, problemer med ryg og nakke eller fordøjelsesproblemer, kan vi virkeligt anbefale Evas Body Mind Therapy.

Eva er en af vores mest erfarne behandler med et helt særligt fokus på kropsterapi og hormonelle ubalancer. I Evas kropsbehandlinger trækker hun på alle hendes redskaber og kompetencer fra kropsterapi og hormonterapeut-uddannelsen, og det kan virkeligt mærkes i hendes nye behandling.

Pris

Body Mind Therapy varer 55 minutter og koster 850 kroner. Hvis man ønsker en afsluttende ansigtsmassage, har Eva skræddersyet en 15 minutters massage, som koster 195 kroner.

 

Introduktions-behandling

Hvis det er dit første besøg hos Dare to Care eller du er usikker på, hvilken behandling er helt rigtig for dig, så anbefaler vi vores introduktionspakke. 


DareToCare4.jpg
 • 30 minutters samtale med din behandler- inklusiv scanning og analyse.
 • 55 minutters skræddersyet ansigtsbehandling
 • Vejledning til produkter, massageteknikker m.m.
 • Anbefalinger til kost og træning

Først laver din behandler en scanning og analyse af din hud. På den måde kan vi sikre os, at behandlingen er helt rigtig for dig, og at du får de resultater, du ønsker. Så lægger vi sammen en plan for din behandling, og du får vejledninger til hudpleje, kost, og anbefalinger til produkter som passer til din hudtype og behov. Til slut får du vores skræddersyede 55-minutters ansigtsbehandling.

Hvis du oplever svære problemer med din hud, såsom akne eller rosacea, anbefaler vi at du istedet reserverer tid til en personlig Hudkonsultation med Line. Du kan læse mere om Hudkonsultationer her.

Pris

1075 kroner - 90 minutter

 

Voks

Som noget helt nyt tilbyder vi hårfjerning med voks hos Dare to Care. Du kan vælge imellem almindelig voks eller vores mere skånsomme sugaring, som egner sig bedre til sensitiv hud. 


DareToCare13.jpg
 

Sugaring

Voks med sukker. Sugaring er typisk mere skånsomt, og vi anbefaler den til alle vores kunder med sensitiv hud.

Brazilian - Ny kunde (Eller første gang i 8 uger)

500 kroner

Brazilian - Fast kunde

425 kroner

Bikini

275 kroner

Axil

175 kroner

Almindelig voks 

Vores typiske voks-behandling med almindelig voks som enten brazilian, bikini eller axil. 

Brazilian - Ny kunde (Eller første gang i 8 uger)

425 kroner

Brazilian - Fast kunde

375 kroner

Bikini

225 kroner

Axil

150 kroner

 
 

 

Booking

Alle bookinger foretages i vores booking-system, Hairtools. Her kan du også vælge at tilpasse din behandling med en lang række af vores lækre tillægsydelser, som du kan læse mere om herunder. 


f05d5e-a7cbcc-e7ecef-272932-d8a47f.png

Tillægsydelser