Dare to Care
Cart 0
Dare to Care
Holistisk skønhedsklinik af Line Friis
 

Hvem er Dare to Care?

Hos Dare to Care har Line samlet de bedste behandlere i københavn for at skabe en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Fælles Højt.jpg
 
 Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhessebo.com

Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhessebo.com

Gitte

Oprindeligt er Gitte uddannet sygeplejerske, og blev i 2009 uddannet til Cidesco-kosmetolog. Sidenhen har Gitte videreuddannet sig indenfor japansk lifting og ansigtslymfedrænage. Gitte har drevet og haft egen klinik i Gentofte i 6 år.
Gitte tror helhjertet på den holistiske tilgang til vellykket hudpleje, hvor den indre og ydre hudpleje må gå hånd i hånd.

I al den tid, Gitte har været kosmetolog, har hun udelukkende arbejdet med økologiske produkter, og derfor har hun stor erfaring indenfor økologisk, holistisk hudpleje.
Hos Gitte vil du altid få en personlig ansigtsbehandling skræddersyet til dig kombineret med nærvær, fordybelse og ro... En totaloplevelse af hud, krop og sind.

 
 Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Najath

Najath blev uddannet kosmetolog fra Cidesco for 13 år siden. Hun har løbende uddannet sig indenfor ayurveda, aromaterapi, akupressur, lymfedrænage, thaimassage, chakra balancering, Marma points, Indian head, Hawaiian lomi lomi massage, Hopi ear candling, og hot stone massage.

Najath har arbejdet 8 år på to af de mest luksuriøse og bedste spahoteller på Mallorca, hvor hun blandt andet også har uddannet andre kosmetologer i de ayurvediske principper. Efter hun er kommet til Danmark, har hun arbejdet på flere af de store spaer herhjemme.

For at have arbejdet de steder, hvor hun har arbejdet, skal man være en helt unik behandler  og det mærker man tydeligt ved den allerførste berøring. Hendes kunder opfatter hende som en rolig, professional terapeut med en meget høj standard.

 
 Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Eva

Eva har arbejdet som kosmetolog i 25 år, hvor hun blandt andet har haft sin egen klinik og haft ansvar for videreuddannelse af kosmetologer.

Eva har sideløbende uddannet sig til kropsterapeut og hun bruger denne uddannelse både i hendes kropsbehandlinger, men tilbyder det også i hendes skræddersyede ansigtsbehandlinger til kunder som oplever særlige ubalancer i kroppen.

Samtidigt med hendes arbejde på Dare to Care er Eva under uddannelse til Komplementær Hormonterapeut hos Caroline Fibæk. Med den uddannelse har hun endnu flere redskaber og kompetencer til at kunne rådgive særligt kvinder, som oplever problemer med huden.

Eva er yderst behagelig, rolig og omsorgsfuld behandler og med hendes mange års erfaring, er du i de tryggeste hænder.

 
 Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Elina

Elina er uddannet kosmetolog med bronze-medalje for 8 år siden med en perfektionistisk, professionel tilgang til hudpleje. Hun har uddannet sig indenfor lymfedrænage, akkupressur-massage, ansigtszoneterapi og en række forskellige ansigtsmassageteknikker.

Elina er kendt for hendes effektfulde, dybe ansigtmassage. På grund af hendes utroligt store kendskab til teknikker og måder at massere huden på, kan hun skræddersy hendes massage til alle hudtyper, rosacea, akne og rynker. Desuden er Elina kendt for at lave Københavns bedste voksbehandlinger.

Som behandler er Elina imødkommende, smilende og altid i godt humør. Elinas åbne tilgang til andre mennesker er inspirende og kunder går aldrig fra en behandling hos Elina uden et smil på læben. Så hvis du elsker ansigtsmassage, kan vi varmt anbefale at booke en tid hos Elina.

 
  Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Kornelia

Kornelia har en universitetsgrad fra det medicinske universitet i Lodz i kosmetologi. Kornelia står for mange af vores forløb, særligt med kunder som har svære hudproblemer. Ofte rådfører vores behandlere sig med Kornelia, hvis vi får kunder vi normalt ville sende til en hudlæge. Hun har desuden specialiseret sig i fremstilling og certificering af økologiske produkter.

Kornelia har de seneste år videreuddannet sig inden for lymfedrænage, akupressur massage, aculift massage, Ayurveda, ultralyd og mikrostrøms behandlinger.

Kornelia er som behandler perfektionistisk, resultatsorienteret og du vil tydeligt kunne mærke at hun brænder for hudpleje.

 
 Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Line Friis

Line er ejer og stifter af Dare to Care. Hun behandler hendes faste kundegruppe mens hun laver Hudkonsultationer. I løbet af året er hun underviser og holder foredrag og kurser, mens hun laver skønhedsretreats i Danmark og udlandet. 

Du kan følge Line på Instagram og på hendes personlige blog for seneste nyt om retreats, nye projekter og inspirationer om skønhed og hudpleje.

 
 Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Fotograf: Sarah Hesselbo / Sarahhesselbo.com

Søren

Søren er Dare to Cares digitale guru og kaffebrygger. Det er desværre ikke muligt at booke behandlinger hos Søren, men hvis man ringer til klinikken er det som regel ham, man får i røret.

 

Vinder af Danish Beauty Award 2014

I 2014 vandt Line en Danish Beauty Award i kategorien "Årets ansigtsbehandling" for Acai Organic Facial Care. I 2016 blev Line nomineret for "Veda Facial", og i 2017 har Line æren af at være dommer ved Danish Beauty Award 2017.


line_2014.jpg

De skriver om Dare to Care

 
 

Det siger vores kunder

Ikke nok med at min hud føles fugtmættet og virkelig blød – og naturligvis stråler langt mere, end da jeg ankom – så er det hele pakken hos Camille, der gør mig glad både udvendigt og indvendigt. Hun er ekstremt nærværende og omhyggelig og tager stilling til min hud, der rækker ud over, om den bare trænger til en omgang rens og den rette hudpleje.
— Cathrine Park, chefredaktør, Skøn
Jeg har altid gået meget op i min hud og testet virkelig mange mærker, produkter, kosttilskud og ansigtsbehandlinger... men der er intet af det eller dem der kan måle sig med de behandlinger, de produkter og den vejledning man får hos Dare to Care. Hos Dare to Care er oplevelsen fuldstændig og det er umuligt at være stresset, selv de gange jeg har fået behandling med en baby på maven (det er sket op til flere gange) så har baby ligget og nydt den ro og nydning i rummet som Line har formået at skabe.
— Alice Brunsø
Jeg har længe haft fornøjelsen af at nyde godt af Lines magiske hænder, de hyggelige omgivelser og fantastiske behandlinger. Hendes professionalisme er ikke til at tage fejl af og hun forstår virkelig at omstille sig til hver enkelt kunde. Line kan virkelig sit kram og det øjeblik at min behandling er slut, glæder jeg mig til den næste.
— Sine Ginsborg, stifter af Sine Ginsborg Make-up School.

Skabt af Line Friis

line_forside.jpg

Prisvindende holistisk skønhedsekspert, underviser og iværksætter.

Uddannet Cideosco-kosmetolog med fokus på alternativ behandling og holistisk sundhed. Har løbende taget kurser og uddannelser indenfor blandt andet zoneterapi, akupunktur, healing, yoga, japansk lifting, cosmofacial, lymfedrænage, kraniosakral terapi, metamedicin og meget andet. 

I 2017 er Line dommer ved Danish Beauty Awards.

I løbet af 2017 afholder Line skønhedsretreats i Danmark, Montenegro og Oman.

I marts 2016 blev Dare to Cares behandling “Veda Facial” nomineret til en Danish Beauty Award.

I 2016 begyndte Laila Tórsheim og Line på at udbyde skønheds- og yoga retreats på Sjælland. 

I januar 2016 udviklede Line behandlingsdelen til Tanja Eskildsens holistiske kosmetolog uddannelse “intuitive skin practitioner”

I 2014 vandt Line en Danish Beauty Award i kategorien ”Årets bedste behandling”.

I 2013 åbnede Line Dare to Care på Østerbro i København


Du kan læse meget mere om Line på hendes personlige hjemmeside, Linefriis.com